Εστιατόριο

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για κρατήσεις εστιατορίων, παραγγείλετε από το μενού, πρόσβαση σε δραστηριότητες, κάντε ειδικά αιτήματα και ζητείστε υπηρεσία δωματίου που θα παραδοθεί απευθείας στην πόρτα του δωματίου σας.

 
 
Μπορείτε να “ευχαριστήσετε τον ουρανίσκο σας” δοκιμάζοντας τοπική, παραδοσιακή και διεθνή κουζίνα, στο εστιατόριο μας, στον ευρύχωρο χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου είτε στη θάλασσα δίπλα στην παραλία ( σνακ και ποτά είναι επίσης διαθέσιμα).

Σας περιμένει μια υπέροχη εμπειρία! Στείλτε την αγάπη σας με ένα κουπόνι δώρου.

 

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα κουπόνια μας στο διαδίκτυο! Τα κουπόνια μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και με κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, είτε πρόκειται για πακέτο, είτε για γεύμα.

Στείλτε την κράτησή σας ηλεκτρονικά!

13346591_1145935268760916_8475839775559275642_n

Το Faedra Beach Hotel και το Faedra Cafe Restaurant  προσφέρει ξαπλώστρες, υπηρεσίες παραλίας και θέση στάθμευσης δωρεάν.

Αυτή η καταπληκτική παραλία προστατευμένη από τον άνεμο είναι σαν ένα καταφύγιο για τους ταξιδιώτες με την ωραία ατμόσφαιρα να συνθέτει τη θαλασσινή μυρωδιά  και τις κρητικές γεύσεις.

Κρητική Διατροφή

Η καλή υγεία και μακροζωία των Κρητικών ανήκει στην παραδοσιακή Κρητική διατροφή. Η κρητική διατροφή θεωρείται ότι είναι το πιο αντιπροσωπευτικό και ποιοτικό παράδειγμα της λεγόμενης μεσογειακής διατροφής. Είναι βασισμένη στο ελαιόλαδο, τα λαχανικά, τα φρούτα, τα όσπρια,τα δημητριακά και το κρασί.

Τα προϊόντα της Κρητικής γης διακρίνονται για την άριστη ποιότητα τους και η κατανάλωσή τους συμβάλλει στην παράταση της ζωής και της νεότητας. Οι τοπικές σπεσιαλιτέ, τα σπιτικά φαγητά και το εξαιρετικό κρασί έχουν κάνει η κρητική διατροφή δημοφιλή και το ιδανικό μοντέλο της μεσογειακής διατροφής.

Το μεγάλο «αστέρι» της κρητικής διατροφής είναι το ελαιόλαδο! Η κρητική γη και το κλίμα ευνοούν την παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο. Πλέον, οι Κρήτες έχουν μεγάλη εμπειρία στην καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιολάδου. Εκτός αυτού, η παραγωγή και η κατανάλωση ελαιολάδου είναι μια Κρητική παράδοση που ανάγεται στους Μινωικούς χρόνους.

(156)

Το κρητικό ελαιόλαδο θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο ευεργετικά ελαιόλαδα του κόσμου, λόγω των κλιματικών συνθηκών που επικρατούν στο νησί, οι οποίες θεωρούνται ως η πιο ιδανικές για την ανάπτυξη του ελαιόδεντρου. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο ποσοστό του παραγόμενου κρητικού ελαιόλαδου ανήκει στην κατηγορία «έξτρα παρθένο», η οποία είναι η κορυφαία βαθμολογία. Συγκεκριμένα, το 1980 μόνο το 45% της παραγωγής βαθμολογήθηκε σε αυτή την κατηγορία, ενώ στη νέα χιλιετία το 95% του παραγόμενου κρητικό ελαιόλαδο βαθμολογήθηκε ως “εξαιρετικό παρθένο”.

Αρχικά μπορείτε να αγοράσετε κρητικό ελαιόλαδο σε ένα από τους πολλούς  Αγροτικούς Συνεταιρισμούς του νησιού. Μπορείτε επίσης να βρείτε σε ειδικευμένα καταστήματα ή να επικοινωνήσετε με το Σύνδεσμο  Ελαιοπαραγωγών των Δήμων της Κρήτης.

 
★ Recommended ★
2023
Askianos Restaurant Guru

Ή απλά ρωτήστε στην υποδοχή για περισσότερες πληροφορίες