Κάντε κράτηση τραπεζιού

Η κρητική κουζίνα διακρίνεται και είναι παραδοσιακή. Τοπικό τυρί, διάσημο ελαιόλαδο και ρακί είναι μόνο τρεις από τις λιχουδιές που προσφέρονται …

 

 Η Κρήτη είναι διαφορετική από την ηπειρωτική Ελλάδα, πολύπλοκη και περήφανη με άγριο, ορεινό έδαφος και έντονη παραδοσιακή κουλτούρα. Η κρητική κουζίνα είναι γνωστή τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς για τα  μοναδικά συστατικά και γεύσεις της.

Περιμένει μια υπέροχη εμπειρία! Στείλτε την αγάπη σας με ένα κουπόνι δώρου. Μπορείτε να αγοράσετε τα κουπόνια μας online!

Τα κουπόνια μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και με κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, είτε πρόκειται για πακέτο, είτε για γεύμα.

 

Κάντε κράτηση για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο

Το Faedra Beach Menu είναι μια ιδανική διατροφική πρόταση για οποιονδήποτε καθώς συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της μεσογειακής διατροφής, τρόφιμα πλούσια σε φυτικές ίνες, προβιοτικά, αντιοξειδωτικά και ιχνοστοιχεία, τρόφιμα που καταναλώνονται ωμά όπως ελιές, με ευκολία προετοιμασίας καθώς δεν απαιτεί σύνθετες μορφές μαγειρικής.

Πραγματικά δεν θέλετε να χάσετε την εμπειρία να καθίσετε σε ένα εστιατόριο δίπλα στη θάλασσα χωρίς να παρασυρθείτε … και να απολαύσετε μερικές νόστιμες τοπικές λιχουδιές με την υπέροχη παραδοσιακή και φιλική ατμόσφαιρα. Φυσικά, το All Inclusive δεν έχει καμία σχέση με αυτήν την αυθεντική εμπειρία .

Απλά χαλαρώστε από την πισίνα με ένα δροσιστικό ποτό στο εστιατόριο της παραλίας για ένα λαχταριστό γεύμα. Ζητήστε να δοκιμάσετε τα καθημερινά μας ελληνικά και κρητικά πιάτα, μεσογειακές λιχουδιές χωρίς κρέας και το εκλεκτό κρασί μας. Συνομιλήστε μαζί μας στο Facebook για περισσότερα ερωτήματα

Παραγγείλετε Πρωινό ή Brunch και κάντε κράτηση για ξαπλώστρα!

Στείλτε την κράτησή σας ηλεκτρονικά!

Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας για κρατήσεις εστιατορίων, παραγγείλετε από το μενού, πρόσβαση σε δραστηριότητες, κάντε ειδικά αιτήματα και ζητείστε υπηρεσία δωματίου που θα συσκευαστεί ειδικά και θα παραδοθεί απευθείας στην πόρτα του δωματίου σας.

 

 

Ζητήστε υπηρεσία δωματίου ή απλά στείλτε το αίτημά σας.

Συνομιλήστε μαζί μας στο Facebook για περισσότερα ερωτήματα

Μπορείτε να επιλέξετε να συνδυάσετε ολόκληρες τις διακοπές σας στο νησί της Κρήτης γύρω από κρητικό φαγητό ή απλά μόνο ένα μέρος αυτού. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε περιηγήσεις με τα πόδια σε χωράφια που θα σας προσφέρουν μια ωραία επισκόπηση της κουζίνας του Λασιθίου. Για να βρείτε μια υπέροχη περιοδεία, βοηθά να διαβάσετε κριτικές στο διαδίκτυο ή να μας ρωτήσετε. Εάν θέλετε να μάθετε για αυτές τις περιφερειακές διαφορές, μπορείτε είτε να επιλέξετε μια περιήγηση που εστιάζει σε μια συγκεκριμένη περιοχή ή να επιλέξετε μια που σας δίνει μια επισκόπηση πολλών περιοχών στην Κρήτη.

 

 

Ελέγξτε το μενού μας για περισσότερη έμπνευση …