Επικοινωνία


Το Faedra Beach θα κάνει προσθήκες στο πρόγραμμα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να θέσει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας.

Name (required)

Email (required)

Subject (required)

Your Message

Οι αποδράσεις Ευζωΐας είναι ο επόμενος κορυφαίος στόχος ευεξίας του Faedra Beach, που ειδικεύεται στη δημιουργία και την οργάνωση ενός ευρέος φάσματος διαλειμμάτων που ενισχύουν την υγεία στο νησί της Κρήτης. Ενώ η Ευεξία μεταφράζεται σε ένα σύντομο πακέτο διακοπών που ενδυναμώνει την Υγεία του επισκέπτη , η Ευζωΐα αφορά την αλλαγή της ποιότητας ζωής του, νέου νοήματος που αποκτά φερ’ειπείν από πακέτα τουριστικά ιδιαίτερων εμπειριών (διαβίωση με οικογένεια , επαφή με την παράδοση κλπ) και την μακρόχρονη διαμονή του ή τη παραχείμαση μετά τη συνταξιοδότηση σε θερμότερα κλίματα, με καλύτερη ποιότητα ζωής, διατροφής, έκθεσης σε ευεργετικά στοιχεία (ήλιος, θάλασσα, αέρας, μικροκλίμα κλπ) οπότε μιλάμε για διαφορετικές τουριστικές προσφορές με την Ευεξία απλά για ανανέωση σώματος και ευχαρίστησης ενώ η Ευζωΐα αποσκοπεί σε βαθύτερες αλλαγές μέσω αυθεντικών εμπειριών στο ταξίδι.

Περιμένει μια υπέροχη εμπειρία!
Στείλτε την αγάπη σας με ένα κουπόνι δώρου.

Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα κουπόνια μας στο διαδίκτυο! Τα κουπόνια μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και με κάθε υπηρεσία που προσφέρουμε, είτε πρόκειται για πακέτο, είτε για γεύμα.Αφήστε το Faedra Beach να αναλάβει την ταλαιπωρία να δημιουργήσει την τέλεια υγιεινή απόδραση. Από την απώλεια βάρους έως την φυσική κατάσταση, τη διαχείριση του άγχους έως τον διαλογισμό.

Αγαπημένο από μεμονωμένους ταξιδιώτες, φίλους και ζευγάρια από το 2017 και υποστηριζόμενο από ειδικούς σε θέματα υγείας και διασημότητες, το Faedra Beach προσφέρει υγιεινά διαλείμματα που ταιριάζει σε καθε προϋπολογισμό.Τα εκτενή προγράμματα ευεξίας δεν περιορίζονται πια στις πολυτελείς μονάδες με απεριόριστο χώρο και πηγές.Οι προτάσεις από το προσωπικό για τουλάχιστον 20 διαφορετικές μπουτίκ επιλογές γυμναστικής και ευεξίας στην περιοχή γίνονται αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όπως γιόγκα, ποδήλατο, jogging κτλ.

Συνομιλήστε με μας στο Facebook …

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ, ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΛΑΣΙΘΙ
721 00 ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ
Tel (+30) 2841023956
Fax (+30) 2841028614

Στείλτε μας – email: faedrabeach@yahoo.comΑπό το Αεροδρόμιο Ηρακλείου προς Άγιο Νικόλαο στα πρώτα φανάρια στην είσοδο του Αγίου Νικολάου στρίβετε δεξιά και ακολουθείτε την κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο – Κριτσά (δεξιά έξοδο). Μετά τη διασταύρωση συνεχίζετε επί της παλιάς εθνικής οδού προς Σητεία. Μετά από 2 χλμ συναντάτε το Περιοχή Αμμουδάρα και το FAEDRA BEACH (δεξιά πλευρά).