Η καθαριότητα αλλάζει τους επόμενους μήνες

«Μέσω του συμβουλίου και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων, ακολουθούμε μια προσεκτική προσέγγιση για να θέσουμε μια ακόμη υψηλότερη γραμμή καθαριότητας και να αναπτύξουμε νέα πρωτόκολλα αλληλεπίδρασης επισκεπτών»

Η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του επόμενου επιπέδου των παγκόσμιων προτύπων, των κανόνων και των συμπεριφορών καθαριότητας φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και την ενίσχυση της ασφάλειας για τους καταναλωτές και τους συνεργάτες του Faedra Beach.

Το Faedra Beach hotel διαθέτει βελτιωμένες τεχνολογίες τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων ψεκαστήρων με απολυμαντικό νοσοκομείου για την απολύμανση επιφανειών σε όλο το ξενοδοχείο. Οι ψεκαστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό και την απολύμανση των δωματίων, των λόμπι και άλλων κοινόχρηστων χώρων. Επιπλέον, η ομάδα του ξενοδοχείου μας δοκιμάζει την τεχνολογία ατμοκαθαρισμού και την απολύμανση κλειδιών για επισκέπτες.

«Το Faedra Beach έχει μια μακρά παράδοση που δίνει έμφαση στην καθαριότητα στη φροντίδα των δωματίων και στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου μας»

Το Faedra Beach θα κάνει προσθήκες στο πρόγραμμα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να θέσει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας.

Συγκεκριμένοι τομείς περιλαμβάνουν:

Βελτιωμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση του ιού.

Καθαρισμός επιφανειών: Σε δημόσιους χώρους και δωμάτια, η εταιρεία έχει προσθέσει στα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού της, απαιτώντας οι επιφάνειες να υποβληθούν σε πλήρη επεξεργασία με απολυμαντικά νοσοκομείου και ότι αυτός ο καθαρισμός γίνεται με αυξημένη συχνότητα. Το Faedra Beach θα τοποθετεί επίσης απολυμαντικά μαντηλάκια σε κάθε δωμάτιο για προσωπική χρήση των επισκεπτών.

Επαφή επισκεπτών: Θα χρησιμοποιούμε σήμανση στα λόμπι του για να υπενθυμίσουμε στους επισκέπτες να διατηρήσουν τα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης και να αφαιρέσουν ή να τακτοποιήσουν ξανά τα έπιπλα για να επιτρέψουν περισσότερο χώρο για αποστάσεις.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για παραγγελία, πρόσβαση σε δραστηριότητες, να κάνουν ειδικά αιτήματα και να παραγγείλουν υπηρεσία δωματίου που θα συσκευάζεται ειδικά και θα παραδίδεται απευθείας στην πόρτα χωρίς επαφή.

Ασφάλεια των τροφίμων: Στα εστιατόρια του Faedra Beach όλοι οι χειριστές τροφίμων και οι επόπτες εκπαιδεύονται σε ασφαλείς προετοιμασίες φαγητού και πρακτικές εξυπηρέτησης. Η εγκατάστασή μας τροποποιεί επίσης τις λειτουργικές πρακτικές της για δείπνο στο δωμάτιο και σχεδιάζει νέες προσεγγίσεις σε μπουφέ, χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων ως οδηγίες και η συμμόρφωση επικυρώνεται από ανεξάρτητους ελέγχους.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ / ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΥΨΗΣ

Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας και COVID-19 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους επισκέπτες, το προσωπικό και τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, όπως έλεγχος θερμοκρασίας, ερωτηματολόγιο υγείας και δοκιμή επιχρίσματος COVID-19.

Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες που ταξιδεύουν από * χώρες που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) θα πρέπει να λάβουν μια δοκιμή επιχρίσματος RT-PCR εντός 72 ωρών πριν από την άφιξη. Τα αποτελέσματα των δοκιμών θα πρέπει να παρουσιαστούν στη ρεσεψιόν πριν από το check in. Οι επισκέπτες ηλικίας άνω των 65 ετών ή με σοβαρές συνθήκες υγείας, συνιστάται να συμβουλευτείτε γιατρό ή τοπική υγειονομική αρχή για καθοδήγηση πριν ταξιδέψετε. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δοκιμή δεν απαιτείται για επιβάτες κάτω των 6 ετών.

ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η οικογένεια των επισκεπτών και του προσωπικού του Faedra Beach βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε και η υγεία και η ασφάλειά σας είναι υψίστης σημασίας για εμάς.

Από τη στιγμή που αρχίζετε να σχεδιάζετε τις διακοπές σας έως την επιστροφή σας στο σπίτι, αξιολογούμε διεξοδικά κάθε βήμα για να παρέχουμε μια ασφαλή, υγιεινή και άνετη εμπειρία στην επόμενη διαμονή σας μαζί μας.

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους διεθνείς εμπειρογνώμονες στους τομείς της Ιατρικής, της Δημόσιας Υγείας και συναφών επιστημονικών κλάδων για την ανάπτυξη και την επικύρωση των μέτρων υγείας και ασφάλειας.

Οι νέες λειτουργικές μας διαδικασίες έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται και να υπερβαίνουν τις οδηγίες που παρέχονται από τις εθνικές και διεθνείς υγειονομικές αρχές και συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση προκειμένου να τις προσαρμόσουμε εάν απαιτείται. Τυχόν ενημερώσεις σε αυτά τα μέτρα θα δημοσιεύονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

www.faedrabeach.gr

Λάβετε υπόψη ότι το ξενοδοχείο χωρίζεται σε 6 διαφορετικά τμήματα που έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα και είναι ένα από τα πιο διάσημα κτίρια της περιοχής χάρη στον μοντέρνο αρχιτεκτονικό του σχεδιασμό.
Επομένως, μπορούμε να φιλοξενήσουμε μικρές ομάδες, οικογένειες ή να παρέχουμε ιδιωτικό απόρρητο εάν ένας επισκέπτης προτιμά να νοικιάσει ένα ολόκληρο συγκρότημα.

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε λήψη της επισκόπησης μέτρων Υγείας και Ασφάλειας *
* Για κρατήσεις στο Faedra Beach 2021, ισχύουν διαφορετικοί όροι. Εάν είναι απαραίτητο, ορισμένα από αυτά τα επιπλέον μέτρα μπορούν να επεκταθούν σε άλλα τμήματα διαμονής και μελλοντικά ευέλικτα κουπόνια.

Διαβάστε τα πάντα για τις εξαιρετικές εμπειρίες με τo Faedra Beach μέσω του περιεχομένου στον ιστότοπό μας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στην Κρήτη!

Πριν τη διαμονή

Προσεκτικά επιλεγμένες κρατήσεις

Παρακολουθούμε συνεχώς την παγκόσμια κατάσταση της υγείας και είμαστε έτοιμοι να τροποποιήσουμε τις αφίξεις μας όταν χρειαστεί. Θα δεχθούμε μόνο τις αφίξεις που οι τοπικές αρχές και οι οργανισμοί υγείας έχουν εκδώσει ως ασφαλείς και σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς των τοπικών λιμενικών και υγειονομικών αρχών.
Από την κράτηση και μετά

Ενημερώνουμε τη διαδικασία κράτησης με νέους όρους και προϋποθέσεις, βήμα προς βήμα καθοδήγηση και σαφείς ταξιδιωτικές απαιτήσεις.
Οι επισκέπτες θα πρέπει να παρέχουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους για να λαμβάνουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και τυχόν σημαντικές ενημερώσεις
Συνιστάται ιδιαίτερα η κράτηση πακέτων προπληρωμένης εμπειρίας, προκειμένου να αποφευχθούν ουρές, ασφαλής χώρος και εξοικονόμηση χρημάτων σε σύγκριση με τις τιμές της τελευταίας στιγμής.
Με την κράτηση εκ των προτέρων, μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας από τη στιγμή της άφιξής σας.
Για να λάβετε τα voucher σας, θα πρέπει να ολοκληρώσετε ένα απλό web check-in, συμπεριλαμβανομένης της ταξιδιωτικής τεκμηρίωσης και ενός υποχρεωτικού ερωτηματολογίου.
Κατά την κράτηση, θα πρέπει να δηλώσετε φίλους ή μέλη της οικογένειας με τους οποίους θα ταξιδέψετε (εάν εκτός της κράτησής σας) ώστε να μπορέσουμε να κανονίσουμε την τραπεζαρία.

Απαιτήσεις

Θα αρνηθούμε τις αφίξεις σε περίπτωση που διαπιστωθούν:
Συμπτώματα όπως: πυρετός (> 37,5 ° C / 99,5 ° F), βήχας, δύσπνοια, ρίγη, άλγος μυών / σώματος, κόπωση, πονοκέφαλος, πονόλαιμος και απώλεια γεύσης / μυρωδιάς στις 14 ημέρες πριν από την άφηξη.
Πιθανή έκθεση σε ύποπτη ή επιβεβαιωμένη περίπτωση COVID-19 τις 14 ημέρες πριν από την άφιξη.
Προσωρινοί ταξιδιωτικοί περιορισμοί βάσει τοπικών συνθηκών. Για παράδειγμα, ορισμένες χώρες ενδέχεται να αρνηθούν βίζα ή να απαγορεύσουν την είσοδο με βάση το ιστορικό ταξιδιού ή την εθνικότητα.

Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τις αρμόδιες αρχές για να διατηρούμε ενημερωμένες τις παραπάνω απαιτήσεις.

Προσεκτικά επιλεγμένες κρατήσεις
Παρακολουθούμε συνεχώς την παγκόσμια κατάσταση της υγείας και είμαστε έτοιμοι να τροποποιήσουμε τις κρατήσεις μας όταν χρειαστεί. Θα δεχτούμε μόνο αφίξεις από χώρες τις οποίες οι τοπικές αρχές και οι οργανισμοί υγείας έχουν εκδώσει ως ασφαλείς και σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς των τοπικών αρχών πόλης και υγείας.


Έλεγχος υγείας

Για να διασφαλιστεί ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, όλοι οι επισκέπτες θα υποβληθούν σε ολοκληρωμένα τεστ υγείας και COVID-19 κατά την άφιξη:
1.Ερωτηματολόγιο υγείας (παρέχεται με το check in σας)
2.Έλεγχος θερμοκρασίας χωρίς άγγιγμα
3.Έλεγχο για συμπτώματα COVID-19

Ανάλογα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια δευτεροβάθμια κριτική (συμπεριλαμβανομένης μιας σε βάθος συνέντευξης, μιας δεύτερης μέτρησης θερμοκρασίας, μιας ιατρικής εξέτασης και, εάν είναι απαραίτητο, μιας εργαστηριακής εξέτασης) ή να απαγορευτεί η είσοδος στο ξενοδοχείο.

Υποδοχή και διαχείριση ανθρώπων

Επανασχεδιάσαμε τη διαδικασία καλωσορίσματος με τις καθορισμένες ώρες άφιξης που υποδεικνύονται μετά το check in για να ελαχιστοποιηθεί η επαφή και να επιτρέψουμε την υπεύθυνη κοινωνική απόσταση.
Ο χώρος υποδοχής καθαρίζεται πλήρως και απολυμαίνεται σύμφωνα με τα ίδια υψηλά πρότυπα με το πλοίο.
Θα σας ζητηθεί να φοράτε μάσκα προσώπου κατά την άφιξη και κατά τη ρεσεψιόν σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.
Η αποσκευή και οι χειραποσκευές σας θα απολυμανθούν.

Στην εγκατάσταση

Υψηλά πρότυπα υγιεινής και καθαριότητας

Έχουμε λάβει τα μέτρα καθαριότητας και υγιεινής μας στο επόμενο επίπεδο εφαρμόζοντας τα υψηλότερα πρότυπα υγείας και υγιεινής σε όλα τα τμήματα των κτιρίων μας:
Έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού και απολύμανσης, εισάγοντας νέες μεθόδους καθαρισμού και τη χρήση απολυμαντικών νοσοκομειακών προϊόντων και ατμοκαθαριστή.
Οι βασικοί χώροι και οι δημόσιοι χώροι απολυμαίνονται συχνά, με έμφαση σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας και βαθιά απολύμανση κάθε βράδυ μέσω της τεχνολογίας ηλεκτροστατικού ψεκασμού
Τα δωμάτια καθαρίζονται σχολαστικά σε καθημερινή βάση, με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες υψηλής αφής και επιπλέον βαθύ καθαρισμό στο τέλος κάθε κράτησης.
Όλος ο εξοπλισμός αναψυχής και αθλητισμού, ξαπλώστρες, έπιπλα εξωτερικού χώρου και εξοπλισμός καθαρίζονται μετά από κάθε χρήση.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να παραμείνετε υγιείς είναι να διατηρείτε τα χέρια σας καθαρά. Σας συνιστούμε να πλένετε τα χέρια σας τακτικά και να χρησιμοποιείτε απολυμαντικό χεριών πριν από οποιαδήποτε δραστηριότητα και πριν μπείτε σε χώρους. Για τη διευκόλυνσή σας, αυξήσαμε τη διαθεσιμότητα των συσκευών απολύμανσης χεριών γύρω από το πλοίο.

Μόνο 100% εξωτερικού καθαρού αέρα παρέχεται σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, με παροχή φρέσκου μεταξύ δωματίων ή εντός της εγκατάστασης.

Υπεύθυνη Κοινωνική Απόσταση

Έχουμε επανασχεδιάσει δραστηριότητες, προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας και μειώσαμε τη χωρητικότητα του χώρου, ώστε οι επισκέπτες και το προσωπικό μας να μπορούν εύκολα να συμμορφωθούν με τις τρέχουσες οδηγίες κοινωνικής απόστασης. Απαιτούνται μάσκες προσώπου κάθε φορά που δεν μπορεί να συναντηθεί κοινωνική απόσταση σε δημόσιους χώρους, όπως οι ανελκυστήρες και το θέατρο, ή όταν κινούνται γύρω από το πλοίο. Οι μάσκες δεν χρειάζεται να φοριούνται όταν κάθεστε σε εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια και όταν κάθεστε στους εξωτερικούς χώρους.

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τη μοναδικότητα της εμπειρίας της Κρήτης διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της υγείας και της ασφάλειας σας. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε μοναδικές εμπειρίες όπως μουσικές παραστάσεις, ιδιωτικά γεύματα, εκδρομές, οικογενειακές δραστηριότητες, μπουτίκ, υπηρεσίες ομορφιάς και φυσικής κατάστασης, συναρπαστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές, βάσει τοπικών κανονισμών ή άλλων περιορισμών που έχουν εγκριθεί ή αναφέρονται στην κατάσταση COVID-19.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡ

Έχουμε προσαρμόσει τη διάταξη των υπηρεσιών και των καθισμάτων μας για κοινωνικές αποστάσεις και όλα τα γεύματα και τα ποτά θα σερβίρονται στο τραπέζι σας. Η αυτοεξυπηρέτηση στο εστιατόριο με μπουφέ δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμη και το φαγητό θα επιμεταλλωθεί και θα σερβιριστεί από το προσωπικό μας. Για μια ανεπαφική εμπειρία, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μενού εστιατορίων και μπαρ από την προσωπική σας φορητή συσκευή σαρώνοντας εύκολα έναν κωδικό QR. Απαιτούνται μάσκες προσώπου κάθε φορά που δεν μπορεί να συναντηθεί κοινωνική απόσταση σε δημόσιους χώρους όπως οι ανελκυστήρες και το θέατρο ή όταν μετακινείστε γύρω από την εγκατάσταση. Οι μάσκες δεν χρειάζεται να φοριούνται όταν κάθεστε σε εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια και όταν κάθεστε στον ήλιο.

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, σας ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να συμμετάσχετε σε μία από τις Μοναδικές μας Εκδρομές. Σε όλη την προσεκτικά επιλεγμένη και επιμελημένη εμπειρία μας στην παραλία Faedra, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πτυχή του χρόνου σας στο νησί της Κρήτης πληροί τα υψηλότερα πρότυπα υγείας, υγιεινής και άνεσης.

* ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι ελληνικές τοπικές αρχές και οι οργανώσεις υγείας έχουν καθορίσει πώς η χώρα θα καλωσορίσει τους ταξιδιώτες προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και να διατηρήσει όλους ασφαλείς.
Θα είναι δυνατή μόνο η επίσκεψη στην Ελλάδα με τη συμπλήρωση της φόρμας εντοπισμού επιβατών στην Ελλάδα. Για να συμπληρώσετε τη φόρμα, εγγραφείτε και ακολουθήστε όλα τα βήματα στη διεύθυνση https://travel.gov.gr/#/
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι επισκέπτες που πρόκειται να φτάσουν στην Ελλάδα επιτρέπονται δείχνοντας το email επιβεβαίωσης που ελήφθη όταν η φόρμα συμπληρώθηκε σωστά.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρουσιάζουμε νέες σχεδιασμένες υπαίθριες δραστηριότητες και ψυχαγωγία για μικρότερα μεγέθη ομάδας. Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως παραστάσεις, ψυχαγωγία και φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες, θα διατίθενται κατόπιν κράτησης χωρίς επιπλέον χρέωση.
Καθώς η χωρητικότητα του εστιατορίου θα μειωθεί για να διασφαλιστεί η υπεύθυνη κοινωνική απόσταση, οι επιλογές μενού θα επεκταθούν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από κρητικές εμπειρίες γευσιγνωσίας φαγητού και να αναζητήσετε τοπική παραγωγή.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ
Όλοι οι ανοιχτοί χώροι θα είναι προσβάσιμοι και οι πισίνες, η μεταφορά σε υδρομασάζ και το υδάτινο πάρκο θα είναι διαθέσιμα με μειωμένη χωρητικότητα για κοινωνικές αποστάσεις. Οι ξαπλώστρες θα χωρίζονται, θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση και θα γίνεται βαθύτερη αποχέτευση κάθε βράδυ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Για να βρείτε εύκολα πληροφορίες, αποφεύγοντας τις ουρές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το νέο μας Κέντρο Πληροφοριών που διατίθεται μέσω τηλεφώνου και ψηφιακών υπηρεσιών. Τα εικονικά βοηθητικά γραφεία θα είναι διαθέσιμα για προσωπικές ερωτήσεις. Πρέπει πάντα να καλείτε πριν πάτε σε οποιοδήποτε γραφείο για πληροφορίες.

Καλά εκπαιδευμένο, καλά εξοπλισμένο και υγιές Προσωπικό.
Για την υγεία όλων των επισκεπτών και του προσωπικού μας, διασφαλίζει ότι όλα τα μέλη του προσωπικού είναι πλήρως εκπαιδευμένα και ακολουθούν αυστηρά προληπτικά μέτρα υγείας και ασφάλειας:

Τα μέλη του προσωπικού υποβάλλονται σε εκτεταμένο self test έλεγχο και ιατρικούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων των δοκιμών COVID-19 πριν από την είσοδο στο ξενοδοχείο, εκτός από την καθημερινή παρακολούθηση της υγείας και τους ελέγχους θερμοκρασίας
Τα μέλη του προσωπικού ακολουθούν τις κατάλληλες πρακτικές πλυσίματος χεριών και φορούν προστατευτικό εξοπλισμό όπως μάσκες προσώπου και γάντια.

Δεσμευόμαστε να διατηρήσουμε τη μοναδικότητα της εμπειρίας σας στην Κρήτη διασφαλίζοντας παράλληλα την προστασία της υγείας και την ασφάλειας σας. Θα συνεχίσετε να απολαμβάνετε μοναδικές εμπειρίες όπως μουσικές παραστάσεις, ιδιωτικά γεύματα, εκδρομές, οικογενειακές δραστηριότητες, υπέροχα γεύματα, υπηρεσίες ομορφιάς και φυσικής κατάστασης, συναρπαστικές εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Οι υπηρεσίες του ξενοδοχείου ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές, βάσει τοπικών κανονισμών ή άλλων περιορισμών που έχουν εγκριθεί ή αναφέρονται στην κατάσταση COVID-19.

Έχουμε προσαρμόσει τη διάταξη των υπηρεσιών και των καθισμάτων μας με ασφαλείς αποστάσεις και όλα τα γεύματα και τα ποτά θα σερβίρονται στο τραπέζι σας. Η εξυπηρέτηση στο εστιατόριο με μπουφέ δεν θα είναι προσωρινά διαθέσιμη και το φαγητό θα σερβίρεται από το προσωπικό μας. Για μια ανέπαφη εμπειρία, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού εστιατορίου και μπαρ από την προσωπική σας φορητή συσκευή σαρώνοντας εύκολα έναν κωδικό QR. Απαιτούνται μάσκες προσώπου κάθε φορά που δεν μπορεί να εφαρμοστεί απόσταση σε δημόσιους χώρους όπως οι ανελκυστήρες και τις σκάλες ή όταν μετακινείστε γύρω από το ξενοδοχείο. Οι μάσκες δεν χρειάζεται να φοριούνται όταν κάθεστε στο εστιατόριο, στο μπαρ ή στο εξωτερικό σαλόνι και όταν κάθεστε στον ήλιο.

Εάν επιθυμείτε να περιπλανηθείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, σας ενθαρρύνουμε ιδιαίτερα να συμμετάσχετε σε μία από τις Μοναδικές μας Εκδρομές. Σε όλη την προσεκτικά επιμελημένη εμπειρία μας στην παραλία Faedra, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε πτυχή του χρόνου σας στο νησί της Κρήτης πληροί τα υψηλότερα πρότυπα υγείας, υγιεινής και άνεσης.
Παρουσιάζουμε νέες σχεδιασμένες υπαίθριες δραστηριότητες και ψυχαγωγία για ολιγάριθμα γκρούπ . Ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως παραστάσεις, ψυχαγωγία και φιλικές προς τα παιδιά δραστηριότητες, θα διατίθενται κατόπιν κράτησης χωρίς επιπλέον χρέωση.
Καθώς η χωρητικότητα του εστιατορίου μας θα μειωθεί για να διασφαλιστεί η υπεύθυνη απόσταση ασφαλείας, οι επιλογές μενού θα επεκταθούν, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από κρητικές εμπειρίες γευσιγνωσίας φαγητού και να αναζητήσετε τοπική παραγωγή.

Όλοι οι ανοιχτοί χώροι θα είναι προσβάσιμοι και η πισίνα, η μετακίνηση στην παραλία και οι κοινόχρηστοι χώροι θα είναι διαθέσιμοι με μειωμένη χωρητικότητα για κοινωνικές αποστάσεις. Οι ξαπλώστρες θα χωρίζονται, θα απολυμαίνονται μετά από κάθε χρήση και θα γίνεται βαθύτερη απολύμανση κάθε βράδυ.

Για να βρείτε εύκολα πληροφορίες, αποφεύγοντας τις ουρές, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το νέο μας Κέντρο Πληροφοριών που διατίθεται μέσω τηλεφώνου και ψηφιακών υπηρεσιών. Η ρεσεψιόν μας θα είναι διαθέσιμη για προσωπικές ερωτήσεις και εξ αποστάσεως. Μπορείτε πάντα να καλείτε ή να μας στέλνετε μήνυμα πριν πάτε σε οποιοδήποτε χώρο για πληροφορίες από το καλά εκπαιδευμένο, καλά εξοπλισμένο και υγιές προσωπικό μας.
Για την υγεία όλων των επισκεπτών και του προσωπικού μας, διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη του προσωπικού είναι πλήρως εκπαιδευμένα και ακολουθούν αυστηρά προληπτικά μέτρα υγείας και ασφάλειας.

Όλα τα μέλη του προσωπικού υποβάλλονται σε εκτεταμένο έλεγχο και ιατρικούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένων των τέστ COVID-19 πριν από την είσοδο στο ξενοδοχείο, εκτός από την καθημερινή παρακολούθηση της υγείας και τους ελέγχους θερμοκρασίας
Τα μέλη του προσωπικού ακολουθούν τις κατάλληλες πρακτικές πλυσίματος χεριών και φορούν προστατευτικό εξοπλισμό όπως μάσκες προσώπου και γάντια.

Οι ελληνικές τοπικές αρχές και οι οργανώσεις υγείας έχουν καθορίσει πώς η χώρα θα καλωσορίσει τους ταξιδιώτες προκειμένου να πραγματοποιήσει τον απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο και να διατηρήσει όλους ασφαλείς.
Η επίσκεψη στην Ελλάδα θα είναι δυνατή μόνο με τη συμπλήρωση της φόρμας εντοπισμού επιβατών στην Ελλάδα. Για να συμπληρώσετε τη φόρμα, εγγραφείτε και ακολουθήστε όλα τα βήματα στη διεύθυνση https://travel.gov.gr/#/
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι επισκέπτες που πρόκειται να φτάσουν στην Ελλάδα επιτρέπονται δείχνοντας το email επιβεβαίωσης που ελήφθη όταν η φόρμα συμπληρώθηκε σωστά.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων Covid.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ετοιμάσαμε μια λίστα Συχνών Ερωτήσεων (Συχνές Ερωτήσεις) για να λάβουμε γρήγορα απαντήσεις σε εσάς για τις πιο συχνές ερωτήσεις
Θέμα

ΧΩΡΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ
ΑΦΙΞΕΙΣ
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΣΗ
ΔΕΙΤΕ & ΠΟΤΟ
ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Ερωτήσεις

Χώρες υψηλού κινδύνου
Οι προληπτικοί έλεγχοι υγείας και COVID-19 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Επισκέπτες, το Προσωπικό και τους επισκέπτες, όπως έλεγχος θερμοκρασίας, ερωτηματολόγιο υγείας και δοκιμή επιχρίσματος COVID-19.

Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέπτες που ταξιδεύουν από * χώρες που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή επιχρίσματος RT-PCR εντός 72 ωρών. Το πιστοποιητικό αποτελεσμάτων των δοκιμών πρέπει να εκτυπωθεί σε δύο αντίγραφα και να παρουσιαστεί στη ρεσεψιόν. Ο κατάλογος των χωρών υψηλού κινδύνου βάσει των κατευθυντήριων γραμμών του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων από τις 16 Αυγούστου είναι διαθέσιμος εδώ. Οι επισκέπτες μας καλούνται να ελέγχουν τακτικά τη λίστα για τις τελευταίες ενημερώσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δοκιμή δεν απαιτείται για επιβάτες κάτω των 6 ετών.

* Περιλαμβάνει όποιον έχει ταξιδέψει σε, από ή μέσω αυτών των χωρών υψηλού κινδύνου τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την άφιξη. Αυτά τα πρωτόκολλα ισχύουν επίσης για επισκέπτες των οποίων η κατοικία βρίσκεται επί του παρόντος σε χώρα υψηλού κινδύνου.

Υπάρχουν περιορισμοί ταξιδιού βάσει του νέου πρωτοκόλλου, όπως παρελθόν ιατρικό ιστορικό, τρέχουσα κατάσταση υγείας ή ηλικία;
Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι υγιείς και σωματικά κατάλληλοι για ταξίδια. Η υγεία και η ασφάλεια είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και συμβουλεύουμε τους επισκέπτες μας να ζητήσουν ιατρική συμβουλή πριν ταξιδέψουν εάν ανήκουν σε ομάδα υψηλότερου κινδύνου. Οι τρέχουσες συμβουλές από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τους Υγιείς Πύλες της ΕΕ και άλλες αρχές είναι ότι το COVID-19 είναι συχνά πιο σοβαρό σε άτομα που είναι ηλικιωμένα ή έχουν παθήσεις υγείας όπως πνευμονική ή καρδιακή νόσο, διαβήτη ή καταστάσεις που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Συνιστάται στους ηλικιωμένους επισκέπτες ή σε άτομα με τέτοιες καταστάσεις να συμβουλευτούν έναν γιατρό ή τις τοπικές υγειονομικές αρχές τους για καθοδήγηση πριν ταξιδέψουν για να αξιολογήσουν εάν πρέπει να ταξιδεύουν αυτή τη στιγμή. Σύμφωνα με τη συμβουλή της EU Healthy Gateways, οποιοσδήποτε άνω των 65 ετών θεωρείται μέλος ομάδας υψηλότερου κινδύνου.

Υπάρχουν περιορισμοί ταξιδιού για ορισμένες εθνικότητες ή χώρες διαμονής που ενδέχεται να εμποδίζουν την είσοδο των επισκεπτών;
Για το ξενοδοχείο Faedra Beach, αρχικά θα καλωσορίζουμε μόνο επισκέπτες που διαμένουν στις 26 ευρωπαϊκές χώρες Σένγκεν (Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχική Δημοκρατία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιταλία, Λετονία , Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Κάτω Χώρες, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Σουηδία και Ελβετία συν Ρωσία).
Σημειώστε ότι οι επισκέπτες που ταξιδεύουν από * χώρες που θεωρούνται «υψηλού κινδύνου» από το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC) θα πρέπει να κάνουν μια δοκιμή επιχρίσματος RT-PCR εντός 72 ωρών πριν από την αναχώρηση του πλοίου. Το πιστοποιητικό αποτελεσμάτων δοκιμής πρέπει να εκτυπωθεί σε δύο αντίγραφα και να παρουσιαστεί στον τερματικό σταθμό για να επιβιβαστεί στο πλοίο. Ο κατάλογος των χωρών υψηλού κινδύνου βάσει των κατευθυντήριων γραμμών του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων που ισχύουν για κρουαζιέρες από τις 16 Αυγούστου είναι διαθέσιμος εδώ. Οι επισκέπτες μας καλούνται να ελέγχουν τακτικά τη λίστα για τις τελευταίες ενημερώσεις. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η δοκιμή δεν απαιτείται για επιβάτες κάτω των 6 ετών. * Περιλαμβάνει όποιον έχει ταξιδέψει σε, από ή μέσω αυτών των χωρών υψηλού κινδύνου τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την αναχώρηση του πλοίου. Αυτά τα πρωτόκολλα ισχύουν επίσης για επισκέπτες των οποίων η κατοικία βρίσκεται επί του παρόντος σε χώρα υψηλού κινδύνου.

Παρακολουθούμε στενά την παγκόσμια κατάσταση της υγείας και σε περίπτωση αλλαγών στις τρέχουσες ταξιδιωτικές απαιτήσεις, θα ενημερώσουμε τους όρους κράτησης και θα ενημερώσουμε τους επισκέπτες μας με τις υπάρχουσες κρατήσεις εγκαίρως. Πρόσθετοι περιορισμοί ταξιδιού για ορισμένες εθνικότητες ή ακόμη και συγκεκριμένες περιοχές σε μια χώρα ενδέχεται να προκύψουν βάσει της κατάστασης COVID-19. Εάν οι συνθήκες αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, φυσικά θα ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες.

Οι μελλοντικές κρατήσεις θα είναι μόνο για μέλη της ίδιας οικογένειας ή νοικοκυριού; Επιτρέπονται επίσης ομάδες φίλων;
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, μπορούμε να καλωσορίσουμε ομάδες φίλων καθώς και οικογένειες, που ταξιδεύουν μαζί ως «κοινωνική φούσκα». Οι επισκέπτες καλούνται να επιβεβαιώσουν τη στιγμή της κράτησης οποιωνδήποτε μελών της οικογένειας ή φίλων με τους οποίους θα ταξιδέψουν (εάν δεν περιλαμβάνονται στην ίδια κράτηση), ώστε να μπορούμε να κάνουμε ρυθμίσεις για καθίσματα για φαγητό ή κρατήσεις δραστηριοτήτων.

Πρέπει οι επισκέπτες να προσκομίσουν ιατρικά έγγραφα για να δείξουν ότι είναι αρνητικά COVID-19 κατά την άφιξη;
Πριν από το check in, όλοι οι επισκέπτες πρέπει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο υγείας και να αναφέρουν τυχόν συμπτώματα ασθένειας ή πιθανή έκθεση σε ύποπτο ή επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 τις 14 ημέρες πριν από την άφιξη. Οι επισκέπτες πρέπει να υποβληθούν σε έλεγχο ανέπαφων θερμοκρασίας στη ρεσεψιόν. Ανάλογα με τα αποτελέσματα της εξέτασης, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε μια δεύτερη αξιολόγηση με επαγγελματίες του ιατρικού τομέα.

Τι θα συμβεί εάν η άφιξη αρνείται σε έναν επισκέπτη για λόγους υγείας;
Εάν ένας επισκέπτης παρουσιάζει συμπτώματα ασθένειας όπως θερμοκρασία υψηλότερη από 37,5 ° C / 99,5 ° F ή υπάρχουν ανησυχίες με το ερωτηματολόγιο για την υγεία του, θα πραγματοποιήσει μια δευτερεύουσα εξέταση, συμπεριλαμβανομένης σε βάθος συνέντευξης, δεύτερης μέτρησης θερμοκρασίας, ιατρικής εξέτασης και , εάν είναι απαραίτητο, εργαστηριακή εξέταση.
Εάν ένας επισκέπτης δεν θεωρηθεί κατάλληλος να ταξιδέψει, θα βοηθηθεί στα επόμενα βήματα της επιστροφής του στο σπίτι ή θα υποβληθεί σε θεραπεία σε μια τοπική ιατρική εγκατάσταση για να εξασφαλίσει τη μέγιστη υποστήριξη και φροντίδα.

Ποια πρωτόκολλα ασφάλειας θα εφαρμοστούν στις μεταφορές και τα λεωφορεία;
Επεκτείνουμε τα βελτιωμένα μέτρα υγείας και υγιεινής σε όλες τις μετακινήσεις επισκεπτών, όπως:
– Καθαρισμός και απολύμανση όλων των οχημάτων πριν από οποιαδήποτε νέα ομάδα επισκεπτών – Διαθεσιμότητα σταθμών απολύμανσης χεριών και απολυμαντικών χαλιών για υποδήματα – Κατάλληλος εξοπλισμός ατομικής προστασίας (PPE) για όλους τους οδηγούς – Μειωμένος αριθμός επισκεπτών με επιλεγμένα καθίσματα κενά για να εξασφαλιστεί κοινωνική απόσταση

Πώς καθαρίζετε και απολυμαίνετε τα δωμάτια;
Σύμφωνα με τα βελτιωμένα πρωτόκολλα καθαρισμού και αποχέτευσης, κάθε δωμάτιο καθαρίζεται καθαρά σε καθημερινή βάση, με ιδιαίτερη προσοχή σε 40 περιοχές που αγγίζονται συχνά, όπως λαβές πορτών, διακόπτες ρεύματος, τηλεχειριστήρια, γραφεία και επιφάνειες μπάνιου.
Κάθε κατάλυμα θα καθαρίζεται βαθιά στο τέλος κάθε κρουαζιέρας πριν φτάσουν οι επόμενοι επισκέπτες για τις διακοπές τους.

Πόσο συχνά αποχετεύετε τους δημόσιους χώρους;
Όλοι οι δημόσιοι χώροι και οι δημόσιες τουαλέτες θα καθαρίζονται βαθιά και θα ψεκάζονται με απολυμαντικό κάθε βράδυ, καθώς και να καθαρίζονται τακτικά όλη την ημέρα. Για παράδειγμα, οι δημόσιες τουαλέτες καθαρίζονται κάθε 30 λεπτά και όλο το προσωπικό καθαρισμού θα φοράει κατάλληλο PPE.

Τι συμβαίνει εάν υπάρχει ύποπτη περίπτωση COVID-19;
Τα προληπτικά βήματα υγείας και ασφάλειας στο πρωτόκολλο έχουν σχεδιαστεί για να μετριάσουν τον κίνδυνο μετάδοσης COVID-19. Σε περίπτωση που κάποιος πρέπει να αρρωστήσει, έχουμε ένα πλήρως εξοπλισμένο Ιατρικό Κέντρο 24/7 με άρτια καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό που είναι πλήρως εκπαιδευμένο για θεραπεία COVID-19 και το οποίο υποστηρίζεται από ιατρική ομάδα νοσοκομείου 24/7.

Σε περίπτωση συμπτωμάτων που μοιάζουν με γρίπη, οι επισκέπτες θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως το Ιατρικό Κέντρο και θα παρέχεται δωρεάν θεραπεία. Εάν ένα μέλος του προσωπικού προσδιορίσει μια ύποπτη υπόθεση COVID-19, μια ολοκληρωμένη διαδικασία απομόνωσης και ένα σχέδιο απόκρισης θα ενεργοποιηθεί σε στενή συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές.

Έχετε συμφωνήσει με συγκεκριμένους ιατρικούς παρόχους ότι θα δεχτούν τους καλεσμένους σας που έχουν θετικά περιστατικά για ιατρική βοήθεια;
Ναί. Ως μέρος του ολοκληρωμένου και βελτιωμένου πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας, έχουμε ένα σχέδιο αντιμετώπισης έκτακτης ανάγκης σε ισχύ με όλες τις αρμόδιες αρχές του νοσοκομείου όπου θα καλέσει το ξενοδοχείο.

Έχετε πιστοποιημένες δοκιμές COVID-19;
Έχουμε εξοπλισμό δοκιμής COVID-19 για δοκιμή επιχρίσματος αλυσίδας πολυμεράσης (PCR) και ορολογικό γρήγορο έλεγχο αντισωμάτων

Θα εφαρμοστούν οι κανόνες κοινωνικής απόστασης;
Έχουμε επανασχεδιάσει δραστηριότητες, προσαρμόσαμε τις υπηρεσίες μας και μειώσαμε τη χωρητικότητα του χώρου για να διασφαλίσουμε ότι οι επισκέπτες μας μπορούν εύκολα να συμμορφωθούν με τις τρέχουσες κοινωνικές αποστάσεις.

Οι επισκέπτες θα λάβουν υπενθύμιση για τις κοινωνικές αποστάσεις κατά τη στιγμή της κράτησης και κατά τη διάρκεια της διαμονής τους μέσω σήμανσης, δημόσιων ανακοινώσεων και προσωπικού.

Οι επισκέπτες θα πρέπει να φορούν μάσκα;
Όποτε δεν μπορεί να συναντηθεί κοινωνική απόσταση σε δημόσιους χώρους, όπως στους ανελκυστήρες και στους εσωτερικούς χώρους, ή όταν μετακινούνται γύρω από την εγκατάσταση, οι επισκέπτες θα κληθούν να φορούν μάσκα προσώπου. Οι μάσκες προσώπου δεν χρειάζεται να φοριούνται όταν κάθεστε σε εστιατόρια, μπαρ και σαλόνια και όταν κάθεστε στο κατάστρωμα. Όπως συμβαίνει με πολλά από τα μέτρα υγείας και ασφάλειας, αυτό συμβαδίζει με εκείνα από κάθε νομό. Μάσκες προσώπου θα είναι διαθέσιμες σε όλο το ξενοδοχείο είτε στα δωμάτια. Σας συμβουλεύουμε επίσης όλους τους επισκέπτες να φορούν μάσκα προσώπου όταν ταξιδεύουν από και προς το ξενοδοχείο και στη ρεσεψιόν, σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς.

Πώς θα αλλάξει η ιδιωτική εμπειρία φαγητού;
Τα κύρια εστιατόρια μας θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους επισκέπτες μας με μια μεγάλη ποικιλία από εμπνευσμένα πιάτα και υψηλής ποιότητας κουζίνα. Τροποποιούμε τη διάταξη των καθισμάτων για να επιτρέψουμε την ασφαλή φυσική απόσταση και οι επισκέπτες θα έχουν την ίδια βεράντα ή τραπεζάκι και σερβιτόρο καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαμονής τους για επιπλέον ηρεμία.
Αυξάνουμε τα αυστηρά μας πρωτόκολλα για την ασφάλεια των τροφίμων βελτιώνοντας τον καθαρισμό και την απολύμανση όλων των χώρων, παρέχοντας τον κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό σε όλους τους διακομιστές και αυξάνοντας τον αριθμό των σταθμών απολύμανσης χεριών σε όλα τα εστιατόρια.

Θα είναι ανοιχτά τα εστιατόρια;
Ναι, τα εστιατόρια της παραλίας και της πισίνας μας θα είναι ανοιχτά ενώ λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα για συμμόρφωση με τα προληπτικά μέτρα υγείας και ασφάλειας. Οι κρατήσεις είναι διαθέσιμες κατά τη στιγμή της κράτησης για να βοηθήσουν τους επισκέπτες να εξασφαλίσουν χώρο.

Θα υπάρξουν αλλαγές στα μπαρ και τα σαλόνια;
Τα μπαρ μας θα είναι ανοιχτά και έτοιμα να σερβίρουν στους επισκέπτες μας το αγαπημένο τους κοκτέιλ ή απεριτίφ. Για να διασφαλίσουμε ότι συμμορφωνόμαστε με τις τρέχουσες κοινωνικές αποστάσεις, το προσωπικό μας θα παραδώσει ποτά στο τραπέζι και θα περιορίσουμε τη χωρητικότητα κάθε χώρου. Οι μάσκες προσώπου δεν χρειάζεται να φοριούνται από τους επισκέπτες μας όταν κάθονται σε μπαρ και σαλόνια.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τις παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες;
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν την ψυχαγωγία του ξενοδοχείου μας, αλλά με μερικές αλλαγές:

– Μειώνουμε την ικανότητα των εκδηλώσεων να επιτρέπουν άδειες θέσεις μεταξύ των επισκεπτών – Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας θα επεκταθεί έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν τη διαθεσιμότητά μας – Οι εκπομπές και οι δραστηριότητες θα έχουν προ-κρατηθεί για τη διαχείριση του αριθμού των συμμετεχόντων.

Τι είδους δραστηριότητες για παιδιά θα είναι διαθέσιμες;
Πολλές υπαίθριες οικογενειακές δραστηριότητες θα καλωσορίσουν τα παιδιά και τους γονείς σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εξασφαλίζοντας παράλληλα μια διασκεδαστική και απολαυστική εμπειρία.

Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν μειωμένη χωρητικότητα, βελτιωμένη διαδικασία εγγραφής, έλεγχο ανέπαφων θερμοκρασίας και απολυμαντικό χεριών. Προσθέτουμε νέες συναρπαστικές δραστηριότητες και οικογενειακά παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα για κράτηση έως και μία ημέρα νωρίτερα. Παιχνίδια και νερό μπορούν να παρασχεθούν από το προσωπικό μας, ενώ θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας αντικείμενα ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.

Θα εξακολουθείτε να έχετε διαθέσιμες υπηρεσίες γυμναστικής για τους επισκέπτες;
Όλες οι εξωτερικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες γυμναστικής θα λειτουργούν σύμφωνα με τα πρόσφατα βελτιωμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, συμπεριλαμβανομένων των παρατεταμένων ωρών λειτουργίας και των μειωμένων εμπειριών / ικανοτήτων όπου κρίνεται απαραίτητο από τις τοπικές αρχές. Για την υγεία και την άνεσή τους, οι επισκέπτες θα κάνουν κράτηση για περιποιήσεις σπα, συνεδρίες γυμναστικής και επισκέψεις σε ιαματικούς χώρους μέσω τηλεφώνου.

Όλο το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί σε αυστηρά μέτρα υγείας και υγιεινής και θα φοράει κατάλληλο προστατευτικό εξοπλισμό.