Η καθαριότητα αλλάζει τους επόμενους μήνες

«Μέσω του συμβουλίου και των επιστημονικών εμπειρογνωμόνων, ακολουθούμε μια προσεκτική προσέγγιση για να θέσουμε μια ακόμη υψηλότερη γραμμή καθαριότητας και να αναπτύξουμε νέα πρωτόκολλα αλληλεπίδρασης επισκεπτών»

Η πρωτοβουλία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του επόμενου επιπέδου των παγκόσμιων προτύπων, των κανόνων και των συμπεριφορών καθαριότητας φιλοξενίας που έχουν σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου και την ενίσχυση της ασφάλειας για τους καταναλωτές και τους συνεργάτες του Faedra Beach.

Το Faedra Beach hotel διαθέτει βελτιωμένες τεχνολογίες τους επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένων ψεκαστήρων με απολυμαντικό νοσοκομείου για την απολύμανση επιφανειών σε όλο το ξενοδοχείο. Οι ψεκαστήρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό και την απολύμανση των δωματίων, των λόμπι και άλλων κοινόχρηστων χώρων. Επιπλέον, η ομάδα του ξενοδοχείου μας δοκιμάζει την τεχνολογία ατμοκαθαρισμού και την απολύμανση κλειδιών για επισκέπτες.

«Το Faedra Beach έχει μια μακρά παράδοση που δίνει έμφαση στην καθαριότητα στη φροντίδα των δωματίων και στους δημόσιους χώρους του ξενοδοχείου μας»

Το Faedra Beach θα κάνει προσθήκες στο πρόγραμμα καθαρισμού που έχει σχεδιαστεί για να θέσει ένα ακόμη υψηλότερο επίπεδο καθαριότητας.

Συγκεκριμένοι τομείς περιλαμβάνουν:

Βελτιωμένη τεχνολογία για την καταπολέμηση του ιού.

Καθαρισμός επιφανειών: Σε δημόσιους χώρους και δωμάτια, η εταιρεία έχει προσθέσει στα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού της, απαιτώντας οι επιφάνειες να υποβληθούν σε πλήρη επεξεργασία με απολυμαντικά νοσοκομείου και ότι αυτός ο καθαρισμός γίνεται με αυξημένη συχνότητα. Το Faedra Beach θα τοποθετεί επίσης απολυμαντικά μαντηλάκια σε κάθε δωμάτιο για προσωπική χρήση των επισκεπτών.

Επαφή επισκεπτών: Θα χρησιμοποιούμε σήμανση στα λόμπι του για να υπενθυμίσουμε στους επισκέπτες να διατηρήσουν τα πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης και να αφαιρέσουν ή να τακτοποιήσουν ξανά τα έπιπλα για να επιτρέψουν περισσότερο χώρο για αποστάσεις.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα τηλέφωνά τους για παραγγελία, πρόσβαση σε δραστηριότητες, να κάνουν ειδικά αιτήματα και να παραγγείλουν υπηρεσία δωματίου που θα συσκευάζεται ειδικά και θα παραδίδεται απευθείας στην πόρτα χωρίς επαφή.

Ασφάλεια των τροφίμων: Στα εστιατόρια του Faedra Beach όλοι οι χειριστές τροφίμων και οι επόπτες εκπαιδεύονται σε ασφαλείς προετοιμασίες φαγητού και πρακτικές εξυπηρέτησης. Η εγκατάστασή μας τροποποιεί επίσης τις λειτουργικές πρακτικές της για δείπνο στο δωμάτιο και σχεδιάζει νέες προσεγγίσεις σε μπουφέ, χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων ως οδηγίες και η συμμόρφωση επικυρώνεται από ανεξάρτητους ελέγχους.